Stef Harley – lastnik Synovie in glavni fizioterapevt; magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije.

Potem, ko je delal kot mladi fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je leta 2000 preselil v Slovenijo. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od leta 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia, kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih, kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja izobraževanja in član senata Fizioterapevtike – visoke šole za fizioterapijo v Laškem.
Na Univerzi v Novem Mestu končuje svoj doktorski študij s področja analize drže.
Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi , izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini.
Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh. Leta 2015 je postal tudi povabljen predavatelj na Guangzhou športni univerzi.