Kdo smo?
Kako vam lahko pomagamo v Synoviji?
Zakaj bi se odločili za zdravljenje pri nas v Synovii?
Kaj je synovia?

Kdo smo?

Vizija:
Zdravo, brezbolečinsko, gibanje skozi celo življenjsko obdobje.

Poslanstvo:
Ozaveščanje ljudi o pomembnosti preventive ter tako doseči polno življenje brez bolečin čez celo življenjsko obdobje.

Pomagati ljudem odpraviti osnovni vzrok bolečine in jih tako omogočiti kvalitetno življenje brez bolečin.
Cilj:
Kakovostno življenje vsakega posameznika v vsakem življenjskem obdobju.

Tim:
Stef Harley
Andraž Glavač
Jasmina Kozel Harley

Stef Harley,

lastnik Synovie in glavni fizioterapevt.
Stef Harley je magister Rehabilitacijske znanosti in fizioterapije Svobodne univerze Bruselj v Belgiji (in Rehabilitation Sciences and Physiotherapy from the renowned University of Brussels in Belgium), zibelke fizioterapije.

Potem ko je delal kot mladi fizioterapevt za mnogo različnih športnih ekip (tudi s košarkaško ekipo Svobodne Univerze v Bruslju) ter kot domač fizioterapevt in kondicijski trener Heiveld teniške šole, se je leta 2000 preselil v Slovenijo. V Sloveniji je bil tesno vključen v razvoj Kosmodiska in Dormea ortopedskega ležišča. Od leta 2008 vodi svojo privatno prakso Synovia, kjer je uspešno zdravil veliko vrhunskih Slovenskih kakor tudi tujih športnikov.
Stef je tudi Vodja izobraževanja in član senata Fizioterapevtike – visoke šole za fizioterapijo v Laškem.
Na Univerzi v Novem mestu končuje svoj doktorski študij s področja analize drže.
Stef redno predava o športnih poškodbah, preventivi, izboljšanja uspešnosti pri športu in izboljšavi posture – drže na konferencah, seminarjih in delavnicah doma in v tujini.
Junija 2014 je bil ključni govornik na Guanghzou Mednarodni konferenci Znanost v športu na Kitajskem (Guanghzou International Conference in Sport Sciences in China), kjer je predaval o drži in poškodbah pri športu. Od takrat se redno vrača na Kitajsko, kjer še naprej predava in izobražuje o drži, poškodbah in preprečitvi le-teh. Leta 2015 je postal tudi povabljen predavatelj na Guangzhou športni univerzi.

Andraž Glavač,

je diplomirani fizioterapevt fakultete Alma Mater Europaea – Evropski center Maribor. Prav na fakulteti Alma Mater Europaea – Evropski center Maribor, je prišel v stik s Stefom Harleyem, ki je v času njegovega šolanja predaval na fakulteti. Potem ko je Andraž marca 2015 diplomiral, se je pridružil ekipi Synovia-e. Pod mentorstvom Stefa Harleya je opravljal pripravništvo, ki mu je z veseljem predal tudi vsa ostala znanja, ki so nujno potrebne za celostno obravnavo pacienta. Po opravljenem strokovnem izpitu maja 2016 na Ministrstvu za zdravje je začel s samostojnim delom v naši ordinaciji.
Andraž je 11 igral košarko v Košarkarskem klubu Grosuplje. Pri prehodu iz srednje šole na fakulteto je postal trener mlajših selekcij moškega in ženskega Košarkarskega kluba Grosuplje. Že tokom študija fizioterapije je delal kot fizioterapevt v članski ekipi Ženskega košarkarskega kluba Grosuplje. Dve leti je Andraž delal tudi kot fizioterapevt mladinske moške košarkaške reprezentance in z njo potoval na evropski prvenstvi devizije B v Sofijo, Bolgarija in Oberwart, Avstrija.

Jasmina Kozel Harley,

Aromaterapevtka, dip. ekonomistka.

Po večletnem delu v medicinski industriji, kjer je vodila estetski in dermatološki program, razvila in vodila izobraževanja, razvijala mednarodne trge tudi za športno in fizioterapevtke proizvode, se je 2014 pridružila timu Synovie.

Leta 2013 je odkrila neverjetni svet aromaterapije, ki jo je takoj prepričala o njeni moči delovanja in čisto zasvojila. Takrat se je tudi začela izobraževati pri mednarodno priznanih aromaterapevtih. Zdaj s ponosom vodi tudi svoje podjetje AromaLab, kjer je pri vsakem od njenih programov rdeča nit aromaterapija oz eterična olja.

Kot aromaterapevtka za Vas razvija aromaterapevtske masaže, prijetne dišave, ki ne samo, da lepo dišijo, temveč vplivajo tudi na naše počutje.

Ko ne prikličete nobenega od naših fantov, se Vam oglasi Jasmina.

Kako vam lahko pomagamo v Synovii?

V Synovii vam s celostnim (holističnim) pristopom, najnovejšo diagnostiko in vrhunskimi strokovnjaki pomagamo VRNITI MOBILNOST. Ne zdravimo samo trenutne bolečine, temveč poiščemo in nato ODPRAVIMO osnovni vzrok za nastanek vaših težav.

Sledimo načelom Cyriaxa, ortopedski medicini ter manualni terapiji, kar pomeni, da izvajamo hitre in učinkovite terapije za vse vrstne mišično-skeletnih težav.

Zakaj bi se odločili za zdravljenje pri nas v Synovii?

  • Če obstaja najmanjša možnost ozdravitve, vas bomo zagotovo pozdravili.
  • S holističnim pristopom in svojim znanjem bomo postavili PRAVILNO diagnozo vaše težave in jo ustrezno zdravili.
  • Naj ne bomo vaš zadnji izhod v sili, ampak PRVA IZBIRA. Najpreprostejši način, da prihranite veliko časa in denarja. VRHUNSKI STROKOVNJAKI, VRHUNSKI REZULTATI!
  • Ne bomo vas po nepotrebnem naročali na dodatne terapije ter vam tako jemali dragocenega časa in denarja.
  • Kar lahko storite sami, boste storili sami.
  • V slogi je moč. Močno verjamemo, da samo skupno delo prinese ustrezne rezultate. Delamo z roko v roki.
  • Pri nas v Synovii boste obravnavani individualno. Delamo ena na ena, tako, da se vam lahko popolnoma posvetimo.

Kaj je synovia?

Synovia (slovensko sinovija) je tekočina v sklepih. To je viskozna mazivna tekočina, ki jo izločajo membrane, ki obdajajo ovojnice sklepov in kit. Brez sinovije bi se vaši sklepi hitro poškodovali, podobno kot motor avtomobila brez olja. Vse naše terapije so usmerjene v spodbujanje izločanja in dobre širitve sinovije po sklepu s pomočjo gibanja.